Maxus e-Deliver 9 Chassis N2

Den helelektriske e-Deliver 9 Chassis er bygget af solidt og let materiale og har en fleksibel platform. N2 har en tilladt totalvægt på 4050 kg og fås i to længder. Rækkevidden er op til 180 km ved kombineret kørsel og op til 226 km ved urban kørsel. Accelerationen er på 18,4 sek. ved L3 og 23 sek. ved L4. Modellen er vist med alulad.

Se Clevers abonnementer

Opladning til din hverdag

Clever Unlimited
Med ladeboks
Vælg Clever Unlimited med som en del af dit nybilskøb, og kør med fuld frihed fra første kilometer.
Med et Clever Unlimited-abonnement kan du lade bilen på Clevers offentlige netværk og lade intelligent på den Clever-ladeboks, vi installerer hjemme hos dig. Den mængde strøm du bruger til opladning på hjemmeladeboksen, tilbagebetaler Clever dig helt automatisk hver måned efter gældende tilbagebetalingssats. Installation af ladeboksen betales separat.

Clever Unlimited indeholder:

 • Opladning når det passer dig – hjemme og ude
 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Installation af Clevers intelligente ladeboks
 • Intelligent opladning, der tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning
 • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger, som du betaler til din el-leverandør*.
 • Mulighed for rabat med Clever Power
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport
799kr./md.

+ variabelt, forbrugsbaseret energitillæg*

Månedlig abonnementspris
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.
Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Installation af ladeboks: 7.500 kr.
Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation
Clever Unlimited Network
Uden ladeboks
Har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme? Så kan du i stedet bestille et Clever Unlimited Network-abonnement.
Clever Unlimited Network giver dig adgang til Danmarks største ladenetværk. Det er en stærk løsning for dig, som eksempelvis bor i lejlighed og derfor ikke kan få en ladeboks installeret derhjemme.
Med Clevers app kan du nemt finde næste ledige ladepunkt, uanset om det er rundt om hjørnet, hvor du handler, ved dit arbejde eller i byerne.

Clever Unlimited Network indeholder:

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for at lade på job, når du handler, på giga- og lynladestationer og ved masser af offentlige ladepunkter
 • Meningsfulde ladepauser på de prisvindende lynladestationer
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport
799kr./md.

+ variabelt, forbrugsbaseret energitillæg*

Månedlig abonnementspris
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.
Grundabonnement til elbil: 625 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg

*Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg fra 1. jan. 2023: Hvis den gennemsnitlige indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den månedlige tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. måned. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling Installation: Ekstraomkostninger kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation

LÆS MERE HOS MAXUS

Specifikationer

Biltype
Electric Vehicle
Batteristørrelse
65 kWh
Opladningstid hjemme
Ca. 6,5 Timer
Opladningstid ude (ved fuld effekt)
Ca. 36 Minutter
Tophastighed
90 km/t
Acceleration (0-100 km/t)
Op til 18,4 Sekunder
Rækkevidde (WLTP)
226 km
Stiktype
Type 2, CCS

Clever Unlimited med ladeboks

Clever Unlimited

Abonnementet giver dig opladning der passer dig, og med startpakken inklusive Clevers ladeboks hjemme kan du stå op til et fuldt opladt batteri hver morgen.

Clever Unlimited kan kun benyttes af privatpersoner og virksomheder registreret på privatadresse, som ikke har erhvervsmæssig varer- eller persontransport som primært formål.

Clever Unlimited uden ladeboks

Clever Unlimited Network

Abonnementet giver dig opladning på hele Clevers netværk af offentlige ladepunkter.

Vælg Clever Unlimited Network, hvis du ikke skal have en ladeboks, men stadig vil have opladning til en fast månedlig pris.

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Altid lige ved hånden

Med Clevers app i lommen er du aldrig langt fra næste opladning på Danmarks stærkeste netværk. Appen guider dig til den næste ledige Clever-ladestander, og du kan...
- Betale for opladningen direkte fra appen med kreditkort, Apple Pay eller Google Pay.
- Søge på både almindelige, hurtige og lynhurtige ladestandere (11-300kW).
- Navigere til ladestander med Google Maps.
- Få trin for trin-vejledning, når du møder en ny type ladestander.

Ladeboks hos dig

Intelligent ladeboks

Med en Clever-ladeboks kan du nu lade mere intelligent. Når du kommer hjem og sætter bilen til ladeboksen, udskydes opladningen automatisk til senere på aftenen, hvor de fleste af os bruger mindre strøm. På den måde lader din bil, når der er god kapacitet i elnettet.

Du er selvfølgelig altid i fuld kontrol med Clevers app – også hvis du har brug for at lade midt på dagen. Du kan også bruge appen til at indstille en personlig, ugentlig opladningsplan, der stadig sørger for, at du lader smartere.

Læs mere om intelligent opladning her

Automatisk tilbagebetaling

Læg lommeregneren væk. Vores ladeboks sender selv sit strømforbrug til os, og hver måned tilbagebetaler vi automatisk et beløb for den mængde strøm, du har brugt til opladning derhjemme efter vores tilbagebetalingssats.

Tilbagebetalingssatsen udregner vi som et gennemsnit af elprisen i tidsrummet kl. 23-06 den pågældende måned baseret på spotprisen i Danmark, ekskl. abonnementsudgifter til el-og netselskab.

For at få tilbagebetalingen, skal du blot tilmelde dig Betalingsservice.

Har du solceller eller elvarme? Hos Clever får du også tilbagebetaling, selvom du har afgiftsfritaget strøm.

Ladeboks til sommerhuset

Gør ude til hjemme. Du kan få installeret en ekstra ladeboks på en anden adresse, fx i sommerhuset. På den måde kan du lade din bil, ligesom du plejer.

Når du har betalt for installationen af en ekstra ladeboks, koster den kun 124 kr. om måneden oveni din normale abonnementspris.

Hvis du har brug for en ekstra ladeboks hjemme, skal du købe et ekstra abonnement til den.

Tre valgfrie farver

Bekend kulør. Du kan bestille Clevers ladeboks i enten grå, sort eller hvid. Vi synes nemlig, du selv skal bestemme, hvad der passer til dit hjem.