Ladeløsninger til virksomheder, organisationer og boligforeninger

Opladning til erhverv, kommuner og organisationer

I Clever arbejder vi for at inspirere danskerne til at vælge elbilen. Det gør vi ved at skabe Danmarks stærkeste netværk og tilbyde de mest brugervenlige produkter - også til virksomheder, kommuner, boligforeninger og organisationer.

 1. Én investering – et univers af muligheder

  Når I vælger en ladeløsning fra Clever, bliver jeres investering en naturlig forlængelse af Clevers netværk, som mange af jeres medarbejdere, beboere, gæster og kunder allerede benytter. På den måde får jeres investering endnu større værdi.

 2. Fuld skalerbarhed og gennemsigtighed

  Hos Clever skal I aldrig gætte jer til omkostningerne – nu eller fremover. Enten lejer I jeres ladeløsning til en fast, månedlig pris, eller også køber I udstyret i ét samlet tilbud. Og når behovet for nem opladning stiger, er det let at udvide med nye ladepunkter til en pris, I kender i forvejen.

 3. Mere end 10.000 installationers erfaring

  Med over 10 års erfaring er Clever landets nok mest erfarne partner indenfor ladeløsninger. Vi installerer over 400 ladepunkter om ugen, håndterer 400.000 opladninger om måneden og har en oppetid på over 99 % på tværs af hele vores ladenetværk.

Mindre virksomhed

Med en ladeløsning fra Clever klarer vi alt det praktiske. Så kan I bruge jeres energi på det, der giver jeres forretning værdi.

Større virksomhed

Med Clever bliver jeres ladeløsning en del af et sammenhængende ladeunivers. Dermed får jeres investering merværdi i kraft af det økosystem, den indgår i.

Boligforening

Med Clever får I en professionel ladeløsning til jeres boligforening, der kommer både beboere, gæster og bestyrelse til gode.

Kommune eller offentlig organisation

Clever gør det nemt at drive åben, offentlig opladning til borgere og turister samt at etablere og drive ladeløsninger til jeres flåde- og puljebiler.

Forstå tilbagebetalingen

Tilbagebetaling for erhvervskunder

Har din virksomhed ladeudstyr fra Clever, tilbagebetaler vi strømforbruget brugt på opladning. 

Læs mere om den gældende tilbagebetalingssats, samt hvordan vi udregner den, her.

Til firmabilsbrugere

Udvidet tilbagebetaling til firmabilsbrugere

Som firmabilsbruger skal du ikke have ekstra omkostninger til din bil.

Derfor tilbyder Clever udvidet tilbagebetaling til firmabiler, så du kan lade, når det passer ind i din travle hverdag.

Opladning til virksomhedens biler

Info til flådeadministratorer

Vi har samlet et overblik over Clevers produkter til dig, der administrerer virksomhedens biler. 

Kommende ladestandere

Her udvider vi

Her kan du se hvilke lokationer vi udvider med inden for den nærmeste fremtid. Kortet opdateres løbende med nye godkendte ladepunkter. 

Pris på erhvervsløsninger

I kan vælge at leje eller eje den erhvervsløsning, I får gennem os.

Hvis I lejer, betaler I 99 kr./md. pr. ladeboks. Denne løsning kalder vi Clever Total.

Hvis I ejer, betaler I et engangsbeløb på 6.499 kr. pr. ladeboks. Denne løsning kalder vi Clever Connect.

Hvis I ønsker ladeboksen(e) opsat i terræn, fx på en parkeringsplads, kan I tilkøbe søjler til installationen. Prisen på en søjle til 1-2 ladebokse er 4.999 kr. inkl. relæer og fundament.

Alle priser er eksklusive moms.

 

Leveringstid

Vi oplever stigende efterspørgsel, hvilket har indvirkning på leveringstiden af vores ladeudstyr.

Leveringstiden kan dog variere, så vi anbefaler, at I kontakter Clever Erhverv for at høre om mulighederne for opsætning af ladestandere og vores leveringstider på erhverv@clever.dk

Tilbagebetaling

Vores ladebokse har indbygget SIM-kort, så vi kan kommunikere med dem. Hver måned fjernaflæser vi ladeboksens elmåler og tilbagebetaler jer strømforbruget brugt på opladning efter vores tilbagebetalingssats.

Læs mere om tilbagebetaling her

 

Hvordan bestiller jeg

Vi rådgiver gerne om eventuelle ladeløsninger på jeres virksomhedsadresse. For at give jer den bedste rådgivning, er det vigtigt, at I kan hjælpe os med svar på følgende oplysninger.

 • Installationsadresse(r)?
 • Hvor mange elbiler og plugin-hybridbiler skal lade på nuværende tidspunkt?
 • Hvad er jeres behov i fremtiden?
 • CVR-nummer


Kontakt os på erhverv@clever.dk eller på 63 21 25 25, for rådgivning og bestilling af ladeudstyr.

Installationspriser

Når jeres Clever-ladeløsning skal installeres, kan I vælge mellem to løsninger:

Clevers installatør

I kan vælge at lade Clever stå for både installation og certificering. Her finder vi i samarbejde med jer den rigtige løsning, og I har mulighed for at få besøg af vores installationspartner i forbindelse med en projektering. Bagefter vil vi sende et uforpligtende tilbud på hele opgaven.


Vi hjælper gerne med at give en indikation af installationsprisen, inden I beslutter jer. For at kunne gøre det, har vi brug for følgende:

 • Hvor langt er der fra nærmeste eltavle til ladeudstyrets ønskede placering?
 • Hvor ønskes ladeudstyret installeret, er det fx i fritstående terræn eller på en bygningsvæg?
 • Hvor mange ladeudtag/ladebokse har I brug for?
 • Hvor mange ampere har I til rådighed nu og mulighed for at tilkøbe?


Proces for hvordan installationsflow kunne se ud:

 1. Vores installatør kontakter jer for at booke tid til planlægningsbesøg
 2. Vores installatør kigger forbi og planlægger installationsarbejde samt sørger for at indhente de rette tilladelser
 3. Vores installatør kontakter jer for at booke tid til installationen
 4. Installation og eventuelt gravearbejde udføres efter aftale
 5. Ladeudstyret er installeret og klar til brug

 

Egen installatør

Mange vælger at bruge egen installatør til at installere ladeløsningen. Vi sender ladeudstyr og installationsvejledning til jer, mens jeres installatør står for resten.

Vær opmærksom på, at når udstyret er installeret, skal vi kontrollere og certificere installationen, inden det kan tages i brug. Det koster 2.300 kr. for den første ladeboks og 700 kr. pr. efterfølgende ladeboks. Det er vigtigt, at hele installationen er udført efter forskrifterne i vejledningen, da I ellers kan risikere forsinkelse og merudgifter ifm. opretning af fejl og efterfølgende ny certificering.

Abonnementstyper

Clever klarer al administration omkring brug og betaling af opladning på ladeudstyret. Alle opladninger startes ved hjælp af en Clever-ladebrik eller Clevers app. Vi tilbyder derfor en række opladningsprodukter til både jeres virksomhed og ansatte.

I bestemmer selv, hvordan I vil bruge Clever. Abonnementsløsningerne er ofte de mest populære, da de giver adgang til Danmarks største ladenetværk inkl. ladeløsningen i jeres virksomhed.

Vi har også forbrugsafregnede produkter og tilbyder særlige priser til jeres virksomheds flåde- og puljebiler samt jeres ansatte.

Vil I høre mere? Skriv til os på erhverv@clever.dk eller ring på 63 21 25 25.

Kan alle lade på de ladebokse, der bliver sat op?

Clevers ladeudstyr låses ikke til en lukket brugergruppe. Det giver en række fordele; fx undgår I unødig administration med at skulle give/ophæve tilladelser til brug af ladeudstyret. Med andre ord, kan Clevers ladeløsning benyttes af alle, der har sin gang i jeres virksomhed, hvad enten de er ansatte, gæster eller leverandører.

Hvem der må parkere ved ladestanderne, kan I med fordel informere via skiltning på samme måde, som der skiltes med, hvem der må parkere på p-arealet generelt.

Sådan bruges laderen

Har ladepunktet ikke fastmonteret kabel, skal man bruge et løst ladekabel og en ladebrik fra Clever eller Clevers app for at lade bilen. Begge dele følger normalt med som en naturlig del af bilkøbet eller leasingaftalen. Har ladepunktet fastmonteret kabel, er Clever-ladebrikken eller Clevers app det eneste, man skal bruge for at starte opladningen.

Start og stop opladning

 1. Scan ladebrikken på laderen
 2. Sæt kablet i laderen og derefter i bilen
 3. Opladningen starter


Stop opladningen ved at scanne ladebrikken eller frakoble ladekablet i bilen.

Bestilling af ladebrikker

Skal I bestille ladebrikker til virksomhedens puljebiler?
Kontakt Clevers erhvervssupport på erhverv@clever.dk 

Skal I bestille ladebrikker til medarbejderens egne biler?
Kontakt Clevers kundeservice på kundeservice@clever.dk 

Kan der ved Clever Connect tilkøbes serviceaftale efter de 12 mdr.

På nuværende tidspunkt kan der ikke tilkøbes serviceaftale efter udløbet af de 12 måneders garanti på vores ladebokse (11/22 kW). Eventuel service vil herefter blive beregnet på timebasis.

Prioriterer I forudsigelighed i budgettet, anbefaler vi, at I vælger en Clever Total-løsning i stedet. Her lejer I ladeudstyret og har dermed fuldt overblik over økonomien nu og fremover. Ved Clever Total er service, reservedele og driftsdele inkluderet i lejen. 

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen, så tager vi fat i dig i løbet af to hverdage.

Du giver samtykke til, at vi behandler dine data i henhold til vores persondatapolitik, og at vi må kontakte dig med henblik på at vejlede og sælge Clevers løsninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvad kan vi hjælpe dig og din organisation med?

Vi skaber Danmarks stærkeste netværk

Fremtidens opladning i dag

Hvis I vil have en god ladeløsning, handler valget om mobilitet og merværdi – ikke kun hardware.

I Clever har vi skabt et ladeunivers, hvor vores kunder kan lade uden begrænsninger eller bekymringer, uanset hvor de er: Hjemme, på arbejde, ved kantstenen og på farten.

For hvis vi skal lykkes med overgangen til elbilismen, kræver det uhindret adgang altid.

Det er det, I bliver en del af, når I vælger Clever. For nok er strømmen i stikket den samme, uanset hvilken løsning I vælger – men sammen med os bliver I samtidig en del af et sammenhængende ladeunivers, hvor vi skaber fremtidens opladning i dag.

Kom med!

Europas ledende ladeoperatør indenfor strategi og innovation

Frost & Sullivan har analyseret det europæiske marked for opladning, og Clevers unikke strategi og produkter stak af fra konkurrenterne, og vi modtog i 2020 prisen for “Competitive Strategy and Innovation Leadership in the European EV charging industry”.