Ladeløsninger til kommuner og offentlige organisationer

Helstøbt ladeunivers til borgere og flådebiler

Gør jeres kommune til en del af Danmarks stærkeste ladenetværk, og få samtidig let og skalerbar opladning til jeres flåde- og puljebiler.

I de fleste kommuner er der mange behov at tage højde for, når I skal etablere opladning. Med Clever samler I dem alle hos én erfaren leverandør.

Vi kan ikke kun hjælpe jer med brugervenlige og skalerbare ladeløsninger til jeres flåde- og puljebiler - vi kan også sammensætte og drive et åbent, offentligt ladeunivers, der kommer både borgere, handelsdrivende og turister til gode.

Normal-, hurtig- og lynopladning

Se Clevers ladeudstyr

Få skræddersyet en ladeløsning, der imødekommer jeres behov nu, og som nemt kan skaleres, når efterspørgslen stiger.

Vores udstyr er af topkvalitet og indgår i vores offentlige ladenetværk. Det betyder også, at brugerne allerede kender det fra deres daglige færden.

Vi har gjort det nemt for alle at bruge Clevers ladeudstyr, både for borgere, ansatte og brugere af jeres pulje- og flådebiler.

Se vores forskellige opladningsprodukter her.

Opladningsprodukter til private

Til borgere og ansatte

Med Clever slipper I for administration og drift af ladeudstyret. Det er offentligt tilgængeligt for alle med en Android eller Apple smartphone, og vi tager os af alt omkring vedligehold, service og brugeradministration.

De mange borgere og ansatte, der har eller får et abonnement fra Clever, får også glæden af at kunne lade på Danmarks største offentlige netværk. 

Derudover tilbyder vi et skræddersyet produkt til de af jeres ansatte, der ikke har et Clever-abonnement, typisk fordi de kører mindre og derfor vil betale løbende for deres forbrug. Det hedder Clever Link, og med det kan de lade til en skarp pris – både på kommunens Clever-ladeudstyr og på størstedelen af Clevers landsdækkende ladenetværk.

Opladningsprodukter til erhverv

Til kommunens flåde- og puljebiler

Når det kommer til opladning af kommunens flåde- og puljebiler, tilbyder vi et skræddersyet produkt, som hedder Clever Key.

Det er først og fremmest jeres nøgle til det ladeudstyr, I har fået installeret til opladning af jeres egne biler, fx i forbindelse med hjemmeplejens bygninger.

Men Clever Key giver jer også mulighed for opladning på størstedelen af Clevers landsdækkende ladenetværk til samme skarpe pris. Det kommer især puljebiler til gode, så I kan lade op på farten og samle betalingerne ét sted.

Få fuld synlighed i Clevers app

Når I etablerer åbne, offentlige ladepunkter med Clever, bliver de vist i Clevers app. Det betyder øjeblikkelig eksponering af jeres investering overfor de tusindvis af danskere, der bruger appen til at finde opladning, når de er på farten.

Og med appen i hånden kan alle danske og udenlandske el- og plugin-hybridbilister nemt starte, stoppe og betale for opladningen.

Clevers 2025-planer

Mere bevægelse – mindre business

Vi investerer massivt i vores åbne, offentlige ladenetværk. For i Clever ser vi os selv mere som en bevægelse end en business, og vores mål er at skabe en bedre, mere bæredygtig verden.

Det kræver en stærk infrastruktur – så det bygger vi.

Hvem er Clever?

100% dedikeret – 100% dansk

Clever er ejet af 600.000 danskere. Og vi er 100% dedikeret til at fremme fremtidens mobilitet.

Se, hvem vi er, og hvad vi står for.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen, så tager vi fat i dig i løbet af to hverdage.

Du giver samtykke til, at vi behandler dine data i henhold til vores persondatapolitik, og at vi må kontakte dig med henblik på at vejlede og sælge Clevers løsninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvad kan vi hjælpe dig og din organisation med?