Clever Go

Få adgang til Clevers ladenetværk

Clever Go er til dig, der ikke regelmæssigt lader på offentlige ladestandere men blot vil have mulighed for at benytte Clevers landsdækkende ladenetværk. Måske fordi du har din egen ladeboks derhjemme, eller måske fordi du ikke kører så meget i din elbil eller plugin-hybridbil.

Med en Clever Go-ladebrik har du fri adgang til alle vores ladestandere og betaler løbende for den strøm, du bruger.

Clever Go koster 0 kr. i oprettelse og 0 kr. i forsendelse. Der er ingen bindingsperiode, og du betaler kun for dit forbrug. Bemærk: Du skal have fast adresse i Danmark, for at bestille Clever Go.

Max-effekt op til 99 kW

Normal- og hurtigopladning

3,19 kr./kWh

Max-effekt fra 100 kW

Lynopladning

4,69 kr./kWh

Prisen vil løbende blive justeret, så den følger elmarkedets udvikling. Du kan altid se den aktuelle kWh-pris her eller i Clevers app. Vi sender dig en samlet opkrævning for dit forbrug om måneden, hvis du har ladet for mere end 50 kr. i faktureringsperioden.

Betal løbende for dit forbrug

Clever Go-ladebrik

Med Clever Go-ladebrikken får du adgang til hele vores ladenetværk

  • Alle elbiler og plugin-hybrider kan lade på ladenetværket, så du er sikker på at have opladning i nærheden, når du er på farten.
  • Du finder ladestandere fra 11-300 kW* - og der kommer hele tiden nye til.
  • Ladepunkterne er typisk placeret langs motorveje, landeveje samt ved indkøbs- og shopping-centre og på almindelige p-pladser.
  • Nærmeste ledige ladepunkt finder du nemt ved hjælp af Clevers app.
  • OBS: Ved vores 11-22 kW-ladestandere skal du bruge dit eget ladekabel for at kunne oplade din elbil. Har du ikke allerede et ladekabel, kan du købe et i vores webshop.

Når du har trykket på "Bestil", sender vi dig en bekræftelse på den e-mailadresse, du har oplyst. Vi sender din ladebrik med posten hurtigst muligt.

OBS! Har du mistet din Clever-ladebrik, eller vil du have en ekstra ladebrik til din Clever Go-konto eller dit Clever-abonnement? Så skal du i  stedet kontakte vores kundeservice

Udfyld dine brugeroplysninger

Søg efter adresse
Bruger af ladebrikken

FaktureringLige et par sidste ting

Ved at trykke på "Bestil" erklærer du dig enig i vores vilkår for forbrugsafregnet opladning og vores persondatapolitik.