Hvad driver Clever?

Om Clever

Clever er en optimistisk tilgang til verden. Fuld af forventning til alt det gode, der venter rundt om næste hjørne.

Hvem er Clever?

Med Clever får du energien og netværket, der gør elbilen til et nemt og åbenlyst valg i din hverdag. Og vi er med dig både hjemme og ude.

Clever er en optimistisk tilgang til verden. Fuld af forventning til alt det gode, der venter rundt om næste hjørne. Hos Clever har vi viljen og evnerne til at se gamle vaner fra nye vinkler, så vi sammen kan finde en smartere måde at køre tingene på – både i dag og i morgen.

For os er det aldrig et spørgsmål om batteriet er halvt tomt eller halvt fyldt. For med Nordens stærkeste netværk af ladepunkter og enkle brugervenlige løsninger, er du fri til at gøre og køre som du vil. Og skulle der være bump på vejen, eller hvis teknologien driller, er der altid et lyslevende Clever-menneske at tale med – parat til at hjælpe dig videre.

Vi har været med fra starten

Virksomheden kom til verden i 2009. Dengang hed vi ChoosEV og arbejdede på at skabe prøve- og finansieringsordninger for elbiler og etablere en offentlig ladeinfrastruktur i Danmark. Siden da er der sket meget – både med vores samfund, elbilen og virksomheden. I 2012 skiftede vi navn til Clever og satte for alvor brugeren i førersædet for alt, hvad vi laver.

I dag har vi stærke partnerskaber med størstedelen af de bilmærker, der sælger elbiler og plugin-hybridbiler i Danmark. Vi var de første i verden til at introducere ubegrænset opladning på ladenetværket til en fast månedlig pris. Og vi har været med til at skabe e-mobilitet på tværs af landegrænserne og forbinde de skandinaviske byer med fremtidens lynladestationer langs motorvejene.

Meget mere venter lige om hjørnet – så kom med og kør hver dag i møde med ny energi!

Jens fra Thisted

Jens har el i blodet

Mød vores kunde fra Thisted, der er passioneret elbilist og privat børnepasser.

Pia fra Holbæk

Pia er stadig forelsket i sin bil

Mød Pia fra Holbæk, der elsker at køre i sin plugin-hybridbil

Lene og Søren fra Kølvrå

Lene og Søren er gået fra Harley til Hyundai

Mød vores kunder fra Kølvrå, der elsker elbiler og byens friluftsbad.

Clever abonnementer

Opladning, hvor du har brug for det

Få opladning på dine vilkår. Uanset om du har brug for en ladeboks hjemme eller bare vil nyde godt af Danmarks største offentlige ladenetværk, finder du en løsning, der passer lige netop til dig.

Hvem står bag Clever?

Ejere

Clever er ejet af to af Danmarks mest innovative energikoncerner og mere end 500.000 andelshavere.

Lær Clever at kende

Sådan arbejder vi i Clever

Det er svært at forklare, hvordan det er at arbejde i Clever. Men vi har gjort et forsøg. 

I vores medarbejderguide kan du læse lidt mere om, hvordan vi tænker og arbejder. Så kan du forhåbentlig mærke, om vi er den rette arbejdsplads for dig.

Hjælpen er altid nær

Clevers kundeservice

Spørgsmål til din installation, opladning, abonnementet eller netværket? Vi er her for dig.