Som kunde i Clever er du altid godt på vej i din elbil. Og når du har brug for at lade, er du aldrig langt fra et ladepunkt, der hurtigt bringer dig tilbage på vejen.

Clevers ladenetværk dækker hele Danmark. Og der kommer hele tiden flere ladepunkter til. 

Vi er der, hvor du kører

Det skal være let at køre elbil. Derfor er ladepunkterne strategisk placeret dér, hvor du oftest har brug for dem. F.eks. langs motorvejene og trafikale knudepunkter, ved indkøbscentre og hundredvis af p-pladser rundt om i byerne. Steder, hvor du oftest kun parkerer i kortere tid, sætter vi lynladere op (100+ kW), så du kan komme hurtigt videre.

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Lynladestationer

Hurtig, hurtigere, lynladestation

Ved udvalgte knudepunkter i Danmark, Norge og Sverige finder du de prisvindende nye lynladestationer (150+ kW), som vi er ved at bygge sammen med vores partnere. Her kan du tage en meningsfuld pause, mens din bil hurtigt bliver klar til næste stræk.

Følg med i udbygningen

Her udvider vi ladenetværket

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores landsdækkende ladenetværk mere fintmasket, og vi tager gerne imod input til nye ladelokationer. 

Klik her for at se, hvor vi er i gang med at installere nye ladepunkter, og for at sende os dit forslag.

Clever abonnementer

Opladning, hvor du har brug for det

Oplev ubegrænset frihed med opladning på dine vilkår. Uanset om du har brug for en ladeboks hjemme eller bare vil nyde godt af Danmarks største offentlige ladenetværk, finder du en løsning, der passer lige netop til dig.

Altid lige ved hånden

Med Clevers app i lommen er du aldrig langt fra næste opladning på Danmarks stærkeste netværk. Appen guider dig til den næste ledige Clever-ladestander, og du kan...
- Betale for opladningen direkte fra appen med kreditkort, Apple Pay eller Google Pay.
- Søge på både almindelige, hurtige og lynhurtige ladestandere (11-300kW).
- Navigere til ladestander med Google Maps.
- Få trin for trin-vejledning, når du møder en ny type ladestander.