Mød vores kunder

Pia er stadig forelsket i sin bil

Vi har besøgt vores kunde Pia fra Holbæk og spurgt hende, hvordan hendes hverdag med plugin-hybrid og Clever fungerer.

Der er styr på sagerne hos Pia fra Holbæk:
Hun arbejder med operationel risikostyring i en stor bank. Hendes lejlighed ved havnen står snorlige. Og hendes 2,5 år gamle Volkswagen Golf GTE har ikke en ridse og dufter stadig af ny bil.

Men kedelig er Pia bestemt ikke. Det mærker man hurtigt. For eksempel da samtalen falder på hendes tidligere bil, en 11 år gammel Volkswagen Polo:

”Jeg var enormt glad for den bil. Jeg fik den i bryllupsgave. Den holdt længere end ægteskabet,” griner Pia.

Men selvom Pia var glad for den gamle Polo, skiftede hun den ud for et par år siden. I dag kører hun Volkswagen Golf GTE.

Jeg elsker at køre bil og kører rigtig meget. Jeg ville gerne have en lidt større bil, for jeg kører næsten 100 km om dagen.”

Oprindeligt gik Pia efter en benzinbil. Men en pludselig indskydelse fik hende til også at prøvekøre plugin-hybridmodellen af den velkendte Volkswagen.

Og så gik jeg ind til forhandleren og bestilte den lige på stedet. Det var kærlighed ved første blik. Jeg er stadig helt forelsket i min hybridbil efter 2,5 år,” fortæller hun.

Jeg ville afgjort anbefale andre at vælge Clever. Der er god betjening, og det virker.

Pia

Pias nærmeste har også efterhånden forstået, hvorfor hun er så glad for sin eldrevne bil.

De fleste får en aha-oplevelse, når de kører el for første gang. Og så synes de bare det er en helt vild behagelig og sjov oplevelse at køre elektrisk. Og så er den bil jeg kører også sådan en, drengene gerne vil have,” fortæller Pia.

Til trods for den elektriske oplevelse, har Pia endnu ikke fået overbevist boligforeningen om, at de skal have opladning i p-kælderen. Det endda til trods for, at hun er en del af foreningens bestyrelse.

Heldigvis har hun en Clever-ladestander inden for gåafstand af lejligheden, og med Clever Unlimited Network kan hun lade på den og alle andre Clever-ladestandere.

 

Jeg er glad for Clever. Det er convenient, og nemt at bruge. Og der er ladestandere de fleste af de steder, jeg kører. Og der var rigtig god betjening, og jeg blev oprettet lige med det samme – jeg skulle ikke gøre noget. Jeg fik min ladebrik med posten, og så kørte jeg.

Clevers abonnementer

Pia har valgt opladning på Danmarks største ladenetværk

Pia har valgt et Clever-abonnement, så hun kan lade på Clevers nordiske ladenetværk - på farten, arbejdet eller lynladestationerne. 

Jens fra Thisted

Jens har el i blodet

Mød vores kunde fra Thisted, der er passioneret elbilist og privat børnepasser.

Lene og Søren fra Kølvrå

Lene og Søren er gået fra Harley til Hyundai

Mød vores kunder fra Kølvrå, der elsker elbiler og byens friluftsbad.