Ledige stillinger

Bliv en del af Clever

Sammenhængskraft er grundstoffet og livsnerven i Clever. Sammenhængskraft mellem kolleger, strategi og kultur. Mellem vores kunder, partnere, produkter, teknologier, systemer, og ikke mindst mellem vores medarbejdere og teams.

Vil du være en del af vores sammenhængskraft?
Se vores ledige stillinger, og bliv en del af en virksomhed, der arbejder for en lysere fremtid.

 

Ledige stillinger

Partner Lead

Der er flere tilgange til jobbet, men en god mængde erfaring med kommercielt salg eller partnerskaber er ”et must”. Du er vant til kundekontakt, koordinering af mange opgaver og har et solidt kommercielt mindset. Måske har du arbejdet i en scale-up eller lignende, så du har prøvet at arbejde med et helt nyt område på en helt anden måde. Og hvis du afskrækkes af pistolsælger-tankegangen og individuelle provisionsmodeller, så er du et rigtigt godt match til os.  

Læs mere og ansøg her

Key Account Manager

Hovedopgaven består i at formidle salget af ladeløsninger til vores største erhvervskunder. Du vil i tæt samarbejde med Clevers salgsteam, få ansvaret for at kunden får en god oplevelse og forståelse for vores produkter og løsninger.

Der er meget der skal koordineres, afklares og oprettes i vores systemer, og du vil få en bred kontaktflade med kollegaer, eksterne samarbejdspartnere og kunder.

Læs mere og ansøg her

Lead Data Engineer

Du kommer fra en udviklerbaggrund, eller har sunde IT-udviklingsprincipper med Git, Unit testing og dokumentation på rygraden, og har arbejdet med Data Engineering på daglig basis. Du er god både til overblikket og detaljen, og du kan smidigt omstille dig fra helikopteren til skyttegraven og tilbage igen. Du er en holdspiller, der elsker data og som trives i en virksomhed og branche med fuld fart på, men som sætter kvalitet, stabilitet og skalérbarhed højere end hastighed. Du går struktureret og analytisk til dine opgaver, altid med et øje på at opnå et godt resultat. Slutteligt evner du at formidle dine løsninger og designs, så budskabet når tydeligt igennem, både når modtageren er din mor eller én af dine fagfæller.

Læs mere og ansøg her

Senior Data Engineer

Dit primære fokus kommer til at være på at designe, udbygge og implementere skalérbare data-produkter, samt at drifte vores eksisterende løsninger på vores globale Data Platform, baseret på Azure Data Lake og Azure Databricks. Ydermere vil du få mulighed for at bidrage til at udforme og drive vores praksis omkring Data Engineering.

Læs mere og ansøg her

Digital Sales Development Lead

Formålet i rollen er at drive og udvikle Clevers B2C-salg på tværs af platforme og produkter, så vi indfrier B2C-salgsmålene. Det sikrer du ved at identificere og drive indsatser, der skaber salg på tværs af salgstragten.

Læs mere og ansøg her

Communications Lead

Rollens formål er at styrke Clevers samlede kommunikationsindsats på tværs af kommercielle, forretningskritiske og brandrelaterede aktiviteter, så Clevers troværdighed, kendskabsgrad og markedsposition styrkes. Rollens formål er dermed også at sikre, at der er sammenhængskraft på tværs af Clevers kommunikationsindsatser og at rådgive om, sætte retning for og støtte op om indsatser på tværs af kanaler og medier – både earned, owned og paid.

Læs mere og ansøg her

Product Manager (BTB)

I Clevers Produktteam søger vi nu en Product Manager (BTB) til at styrke og udvikle vores produkter til erhvervskunder, der sammen med vores team skal skubbe på for at accelerere omstillingen fra fossil- til elbil i Danmark.
Vi leder efter dig, der kan kombinere et stærkt kunde- og brugerperspektiv med et kommercielt mindset og ikke er bange for at springe ud af helikopteren og smøge ærmerne op, når der er behov for det.

Læs mere og ansøg her

Android udvikler

Vi leder efter en Android-udvikler, der kan hjælpe os med at bygge den app der skal til, for at gøre vores kunder glade og Danmark grøn.

Med en unik markedsposition på det danske marked for opladning af elbiler, oplever vi i Clever en kraftig kundetilgang, der stiller store krav til vores udviklingsteams og -platform. Du bliver en del af et app-team, der består af både UX, design, iOS, Android, backend, scrum master og product owner. Et fullstack-team på i alt ca 10 personer, som både har indflydelse på og ansvar for appens udvikling.

Læs mere og ansøg her

Kundesupporter Økonomi

I din rolle som kundesupporter i vores økonomi-team er du naturligt udadvendt, og forstår at yde suveræn kundeservice – også i travle perioder. Du er desuden god til at forstå kundens behov og finde de rigtige løsninger.

Der er mange opgaver at holde styr på, så du arbejder struktureret, selvstændigt, løsningsorienteret og er dygtig til at tilegne og formidle tal og faktureringsdetaljer i øjenhøjde for kunderne. Og du hjælper altid en kollega, når der er behov for det.

Læs mere og ansøg her

Customer Supporter

I rollen som kundesupporter kommer du til at sidde i vores Customer Care-team, som rådgiver vores privatkunder på telefon og mail. I din rolle som customer supporter er du naturligt udadvendt, og forstår at yde suveræn kundeservice – også i travle perioder. Du er desuden god til at forstå kundens behov og finde de rigtige løsninger.

Der er mange opgaver at holde styr på, så du arbejder struktureret, selvstændigt, løsningsorienteret og er dygtig til at tilegne og formidle teknisk stof i øjenhøjde for kunderne. Og du hjælper altid en kollega, når der er behov for det.

Læs mere og ansøg her

Partner Supporter til vores Partner Development team

Partner Development er ét af Clevers kommercielle teams, der tager sig af dialogen rettet mod Clevers partnere herunder bilimportører, leasingselskaber og bilforhandlere. Som Partner Supporter er du med til at sikre, at partnerne får svar på deres spørgsmål i hverdagen, når de har brug for det.

Stillingen består af en stor del af telefonisk kontakt til primært bilforhandlere og leasingselskaber, suppleret af administrativt arbejde i form af registrering af henvendelser samt ordrebehandling.

Læs mere og ansøg her

Studentermedhjælper

Kan du se dig selv sætte strøm til karrieren i en grøn virksomhed med el i blodet, og ønsker du at udvikle dig fagligt såvel som personligt i en markedsledende green tech-virksomhed i vækst? Og kan du se dig selv blandt passionerede og ansvarsfulde medarbejdere i et moderne miljø, hvor vi arbejder med-ledende og således uden ledelse i traditionel forstand? Så tøv ikke med at søge job som studentermedhjælper i Clever!

Læs mere og ansøg her

Uopfordret ansøgning

Hos Clever er vi altid på udkig efter gode og engagerede holdspillere, som vil arbejde for at sætte fart på e-mobiliteten. Send uopfordret ansøgning og CV via nedenstående link. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her

Jobagent

Når du tilmelder dig vores jobagent, giver vi besked, så snart der er en ledig stilling inden for dine valg.

Tilmeld jobagent her

 

Lær Clever at kende

Sådan arbejder vi

Det er svært at forklare, hvordan det er at arbejde i Clever. Men vi har gjort et forsøg. 

I vores medarbejderguide kan du læse lidt mere om, hvordan vi tænker og arbejder. Så kan du forhåbentlig mærke, om vi er den rette arbejdsplads for dig.

Clever Students

Samarbejde med studerende

I Clever har du som studerende rig mulighed for at få testet teser og teori af i en virksomhed som ingen andre. 

Vi samarbejder ofte med studerende omkring store og små projekter. Hvor involverede vi bliver med hinanden afhænger af projektets størrelse.

Hvad er Clever?

Bliv klogere på Clever

Clever har siden 2009 arbejdet for en grønnere, lysere fremtid. Vi håber, du vil med på rejsen.

Klik på linket for at læse mere om vores mål, møde vores kunder og lære om vores ejere.