Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Opladning uden bekymringer

Med Clever er det aldrig et spørgsmål, om batteriet er halvt tomt eller halvt fyldt. For med Clevers intelligente ladeboks starter du hver dag med fornyet energi. Og med fri adgang til Danmarks største offentlige ladenetværk kan du køre og lade, som du vil.

En nemmere hverdag

Få strømmen til opladningen af din elbil endnu tættere på din hverdag med en intelligent ladeboks på din privatadresse. Har du abonnement, tilbagebetaler vi hver måned automatisk dit elforbrug ud fra gældende tilbagebetalingssats, som vi udregner på månedlig basis. Du kan læse mere om udregningen bag den månedlige tilbagebetalingssats her.

 

Opladning i hele landet

I Danmark giver vi dig adgang til hele vores netværk af offentlige ladepunkter, og du finder dem let med din Clever app. De hurtige ladepunkter passer til alle elbiler, så du kommer videre i en fart.

Produkter, der passer dig

Du bestemmer selv, hvordan du vil bruge Clever. De fleste vælger en abonnementsløsning, hvor man kan lade intelligent derhjemme med adgang til Danmarks største ladenetværk. Du kan også vælge at betale løbende for dit forbrug med vores ladebrik eller app.

Sådan får du en ladeboks hjemme

Installation af ladeboks

Kort tid efter du har bestilt din nye bil, kontakter vi dig og aftaler nærmere om installationen af en intelligent ladeboks på din privatadresse. Resten klarer vores erfarne elektrikere.

En smartere vej

Intelligent opladning

Køleskabe, fjernsyn og støvsugere - alt er smart i dag.

Derfor kalder vi vores system for intelligent:
Du fortæller, hvor meget du skal lade, og hvornår du skal bruge din bil. Så lægger systemet hver dag en ny intelligent ladeplan, som tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning.

Læs mere om, hvorfor intelligent opladning fungerer, og hvorfor det batter.

Følg med i udbygningen

Her udvider vi ladenetværket

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores landsdækkende ladenetværk mere fintmasket, og vi tager gerne imod input til nye ladelokationer. 

Klik her for at se, hvor vi er i gang med at installere nye ladepunkter, og for at sende os dit forslag.

Spørgsmål og svar om elbiler og opladning

Find svar på dine spørgsmål

Hvor langt kan jeg køre på en enkelt opladning? Må jeg parkere ved en offentlig ladestander? Hvad er forskellen på opladning med en stikkontakt og en ladeboks?

Vi har samlet de hyppigst stillede spørgsmål og svar om elbilskørsel i denne lille guide.

Tilbagebetaling af strømforbruget

Hvordan fungerer strømafregningen med Clever?

Hver måned tilbagebetaler Clever dig et beløb for den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Læs her, hvordan det foregår.

Oplev Clevers ladenetværk

Velkommen i Danmarks stærkeste netværk

Som kunde hos Clever er du aldrig langt fra et ladepunkt, der bringer dit batteri tilbage på 100%.

Vores tætte ladenetværk dækker hele Danmark, og der kommer hele tiden flere ladepunkter til.