Følg udviklingen

Her opfører vi ladepunkter nær dig

Vi gør Danmarks største ladenetværk endnu større. Målet er 20.000 nye ladepunkter inden udgangen af 2025. 

Hvis du har forslag til steder, du synes mangler en ladestander, kan du sende os dine idéer via formularen længere nede på siden.

Kommende ladestandere

Følg udviklingen

På vores ladekort kan du nu også de ladepunkter, vi sætter op inden for den nærmeste fremtid. 

Følg med i udviklingen

Lynladepunkter på vej

Kom lynhurtigt videre. Vi opfører lynladepunkter i hele Danmark: ved trafikale knudepunkter langs motorvejene, i de store byer og ved større supermarkeder. 

På kortet til højre kan du se, hvor vi planlægger at etablere nye lynladepunkter i 2022 og 2023. Du kan også hente en pdf-oversigt med placeringerne på linket herunder.

Vær opmærksom på, at overblikket er vejledende. De endelige placeringer afhænger bl.a. af tilladelser og muligheden for at få leveret den nødvendige strøm.

Kom med dit forslag

Hvor skal vi udvide ladenetværket?

Vi udbygger ladenetværket, så hurtigt vi kan. Og vi vil gerne være der, hvor du har brug for det. Hvis du har forslag til steder, du synes mangler et ladepunkt, kan du sende dem her. 

Vi samler løbende op på de indsendte forslag, men vi kan desværre ikke holde dig personligt opdateret på dine ønskede lokationer. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden eller hold øje med kortet længere oppe – måske er dit forslag med en dag.

Foreslå en ny placering af ladestander

Altid lige ved hånden

Med Clevers app i lommen er du aldrig langt fra næste opladning på Danmarks stærkeste netværk. Appen guider dig til den næste ledige Clever-ladestander, og du kan...
- Betale for opladningen direkte fra appen med kreditkort, Apple Pay eller Google Pay.
- Søge på både almindelige, hurtige og lynhurtige ladestandere (11-300kW).
- Navigere til ladestander med Google Maps.
- Få trin for trin-vejledning, når du møder en ny type ladestander.